iPhone 7 Plus: Digitaal en optisch zoomen

iPhone 7 dual lens optisch zoomen

Met behulp van een iPhone 7 Plus kun je digitaal, maar ook optisch zoomen. Zo kun je dichterbij inzoomen op een onderwerp zonder kwaliteitsverlies. Dit is te danken aan de nieuwe dual-lens camera met twee afzonderlijke lenzen.

Het optisch zoomen is alleen beschikbaar op de iPhone 7 Plus. Heb je een ander model iPhone of iPad dan kun je wel digitaal zoomen. Dit doe je door de camera app te activeren en een spreidbeweging op het scherm te maken met behulp van twee vingers. Knijp de vingers dicht wanneer je wilt uitzoomen.

Digitaal en optisch zoomen met een iPhone 7 Plus

• Open de camera applicatie
• Tik bovenin op de 1x-knop
• De optische zoom wijzigt nu in 2x

Optisch zoomen iPhone 7 Plus

Je hebt nu optisch ingezoomd zonder kwaliteitsverlies, dit wordt gekenmerkt door de 2x-knop. Wil je digitaal zoomen op een iPhone 7 Plus dan kan dit ook met behulp van de spreid- en knijpbeweging of door je vinger op de 1x-knop te leggen en naar links of rechts te vegen.

Lees ook: Feedback (trillen) van het drukken op thuisknop aanpassen (iPhone 7)

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer