Ubisoft bevestigt ontwikkeling Beyond Good and Evil 2

Ontwikkelaar Michel Ancel plaatste afgelopen week al verschillende artwork van een nog niet aangekondigde game, waarbij mensen er al vanuit gingen dat het om Beyond Good & Evil 2 ging. Gisteren liet Ancel weten dat de game in pre-productie is en nu heeft ook uitgever Ubisoft het bevestigd.

“Als je aan het wachten was op nieuws over Beyond Good & Evil… dan bij deze!”, zo staat op de officiële Facebook-pagina van de game. “We vinden het geweldig om te kunnen bevestigen dat Michel Ancel op dit moment met Ubisoft Montpellier aan een nieuwe Beyond Good & Evil-game werkt.”

Ubisoft Montpellier heeft eerder onder andere aan Rayman Origins en Legends gewerkt en heeft ook bijgedragen aan de aankomende game Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Verdere details over de nieuwe game, waaronder releasedatum en systemen waar de game op verschijnt, zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel of reageer