Bright TV: Drone met vleugels en elektrische droomauto

Is het een drone of is het een vliegtuigje? Nee, het is de Parrot Disco. Verder: de elektrische droomauto van Renault en draadloze sport-oordopjes.

In deze uitzending test David in de Uitpakparty een bijzondere drone: de Parrot Disco, met vleugels. In de rubriek Bekende Nerd praat Miriam met Wilfred Genee en Johan Derksen van Voetbal Inside. Welke apps gebruiken ze? En stuurt Derksen nog faxen? 

We krijgen een voorproefje van de auto’s van de toekomst op de Paris Motor Show, waar we spreken met de hoofdontwerper van Renault, de Nederlander Laurens van den Acker. Hij heeft een elektrische droomauto ontworpen. Bram zoekt uit waarom al die blije muziekjes op Kickstarter toch zo op elkaar lijken. In Bright Stuff heeft Erwin het over de Sonos-speakers.

De Fitgirl van deze week is Christel, 48.000 volgers op Instagram. Zij test Samsungs nieuwe draadloze oordopjes IconX met ingebouwde hartslagmeter en muziekspeler. Ook maken we de genomineerde VR-projecten van onze eerste Bright VR Awards bekend: dit zijn ze

Bright TV zie je elke maandagavond op RTL Z en RTL 7. Terugkijken kan via RTL XL en ons YouTube-kanaal.

Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Deel dit artikel of reageer