Snelheidstest: iPhone 6s neemt het op tegen de iPhone 7

iPhone 7 Plus Gitzwart

Twijfel je nog of je de iPhone 7 (plus) wilt aanschaffen dan is het misschien interessant om de volgende video te bekijken. De iPhone 7 heeft een A10 fushion chip die niet alleen energiezuiniger is. Ook is deze nog eens sneller dan de A9 chip van de iPhone 6s.

In de video van TechRadar neemt de iPhone 7 het op tegen de iPhone 6s. Uit de test blijkt dat het snelheidsverschil tussen de twee iPhones eigenlijk kleiner is dan verwacht.

Snelheidstest tussen iPhone 7 en iPhone 6s

Uiteraard test Apple de iPhones altijd in gunstige omstandigheden. Op basis daarvan worden dan ook de cijfers samengesteld voor ondermeer de batterijduur en de snelheid van de processor. In het dagelijks leven kan dit verschillen. Vooral omdat iedere gebruiker anders is.

a 10 processor iPhone 7

Toch is de iPhone 7 sneller dan de voorgaande iPhone en dit zal je vooral merken bij intensievere apps en taken. Dit komt vooral door de nieuwe four-core A10 Fusion processor die het mogelijk maakt om complexe taken engerie-efficiënt uit te voeren. Dit door taken te verdelen op de chip zelf. Bekijk onderstaande video voor de snelheidstest tussen de iPhones te bekijken.

Lees ook: iPhone 7 neemt het op tegen de Samsung Galaxy Note 7

Deel dit artikel of reageer