iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting? Deze YouTuber heeft een oplossing

koptelefoonaansluiting iphone 7 boren

Het meest besproken onderdeel van de iPhone 7 is toch wel de ontbrekende koptelefoonaansluiting. Vlak na de release van de nieuwste iPhone verschenen al filmpjes en foto’s online die juist dit missende onderdeel op de hak namen.

Nu lijkt de oplossing er met een filmpje over hoe je toch een koptelefoonaansluiting kunt maken in je iPhone 7. Of dat verstandig is… Wij denken van niet. Of je moet je gloednieuwe iPhone 7 graag om zeep willen helpen.

Maak je eigen koptelefoonaansluiting. Of toch niet?

In de YouTube-video geplaatst door TechRax zie je een man een 3,5mm gat boren aan de linkerkant van een gloednieuwe iPhone 7. Bij de iPhone 6s was dit nog de plek waar zich de koptelefoonaansluiting bevond. De video claimt dat onder het tweede gat vanaf links een ‘geheime’ koptelefoonaansluiting geplaatst is, die je dus kunt onthullen als je hier een gat boort.

Voor het effect worden er ook een paar witte oortjes in het gat gestopt en vervolgens hoort de kijker ook daadwerkelijk muziek uit de iPhone komen. Alleen niet via de oortjes, maar via de speaker.

Heb je problemen met je gloednieuwe iPhone 7, omdat je hem bijvoorbeeld hebt laten vallen? Loop binnen bij Smartrepair voor een iPhone 7 reparatie.

Of heb jij wel een koptelefoonaansluiting, maar kun je nog steeds geen muziek luisteren via je iPhone? Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt voor iPhone reparatie in Almere. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een andere smartphone-, tablet- of laptop reparatie.

Slechte grap. Zou jij erin getrapt zijn?

De YouTube-video geplaatst door TechRax is inmiddels al bijna 10 miljoen keer bekeken. Je zou verwachten dat iedereen begrijpt dat het hier om een grap gaat. Niets blijkt minder waar. Aan de reacties te zien, zijn er al een handjevol gloednieuwe iPhone 7s om zeep geholpen. Schijnbaar missen een aantal iPhone 7 bezitters de koptelefoonaansluiting wel heel erg.

iPhone 7 rosegoud

Overigens is dit niet de eerst keer dat gloednieuwe iPhones het moeten ontgelden. In 2014 werd er een YouTube-filmpje geplaats met daarin hoe je de levensduur van je batterij kon verbeteren. Het enige wat je hoefde te doen, was je iPhone eventjes in de magnetron te leggen. Ook hierbij waren een handjevol mensen die hun iPhone per ongeluk lieten ontploffen.

Deel dit artikel of reageer