10.000 YouTube-abonnees: maak kans op deze laptop

Al weken teasen we dat die HP Spectre x360-laptop eruit gaat, maar nu is het dan eindelijk zover. Doe mee op ons YouTube-kanaal.

Het moment is daar: onze 10.000e YouTube-abonnee heeft zich gemeld! Dank voor al jullie duimpjes, reacties en support. Er staan intussen 1250 video’s op ons kanaal, samen al 5 miljoen keer bekeken. Reden voor een feestje! En voor een prijsvraag.

Maak kans op de HP Spectre x360, een high-end laptop met een omklapbaar scherm, door antwoord te geven op deze vraag: welke video van ons Bright YouTube-kanaal is je het meeste bijgebleven? Laat je reactie achter in de comments van de video en wie weet vliegt die laptop naar jou toe. Op naar de 20.000!

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal met elke week een nieuwe Uitpakparty, items uit Bright TV, vlogs en meer.

Zie ook de voorwaarden van deze prijsvraag.

Deel dit artikel of reageer