Snelheidstest: iPhone 7 Plus en de Google Pixel XL

iPhone 7 en google Pixel

Dit najaar heeft Google voor het eerst een eigen smartphone op de markt gebracht. Deze is volledig door Google zelf ontworpen en heeft de naam Pixel en Pixel XL (Phone by Google) gekregen.

Volgens Google is de Pixel en Pixel XL de beste smartphone die je op dit moment kunt kopen. Eén ding is zeker, Google heeft veel inspiratie uit de iPhone gehaald. Toch is de Pixel een prachtig toestel en misschien wel de beste Android telefoon die je op dit moment kunt kopen.

iPhone 7 snelheidstest tegen Google Pixel XL

Snelheidstest tussen iPhone 7 Plus en Pixel XL

Dankzij de A10 Fusion chip is de iPhone razendsnel, maar hoe snel in vergeleken met de Pixel XL? In onderstaande video van PhoneBuff kun je dit bekijken in een ‘traditionele’ snelheidstest. We kunnen je alvast verklappen dat de iPhone stukken sneller is dan Phone by Google. Opmerkelijk voor een high-end toestel, maar misschien moet Google de software nog wat bijwerken.

Bekijk ook: Alle iPhones te zien in een ultieme vergelijkingstest

Deel dit artikel of reageer