WeggeefWoensdag: laptopwinnaar en nieuwe prijzen

Eindelijk is de winnaar van de HP-laptop bekend. Verliezers maken nu alweer kans op een iPhone 5S en een nieuwe Alcatel-smartphone.

Na maanden van lekker maken, is nu echt de HP Spectre x360-laptop eruit gegaan. Voor de uitreiking was David, Mr. Uitpakparty, zelfs aanwezig. Winnaar Sven was door het dolle heen, op z’n eigen manier dan. Abonneer je ook op ons kanaal om regelmatig kans te maken op leuke prijzen. In de nieuwe video meteen weer nieuwe prijzen:

Verliezers dus niet getreurd

De prijsvraag (op verzoek van de hoofdredacteur) voor de nieuwe prijzen is: hoeveel dagen is Bright Day? Laat je reactie achter onder het YouTube-filmpje en zet je naam erbij en welke prijs je graag wil winnen. De prijzen:

  • Een iPhone 5S, refurbished door Swoop
  • Een nieuwe Alcatel POP 4S
  • En twee keer dLan 550+ Wifi met twee Powerline-adapters van Devolo

En Sven, jij mag even niet meer meedoen, oké?

Deel dit artikel of reageer