Veranderingen in het broedpatroon van Pokémon

PidgeySinds het eindigen van het Halloween event heeft er een wijziging plaats gevonden in het broedgedrag van Pokémon. Er is bekend gemaakt dat 2 kilometer eieren nu niet langer Rattata en Pidgey zullen bevatten. Naast het verwijderen van de twee meest voorkomende Pokémon heeft ook Eevee een wijziging ondergaan. De multi evolutie Pokémon zal niet langer te vinden zijn in 10 kilometer eieren, maar in de 5 kilometer eieren. Dit tot groot genoegen van de spelers, want onderzoek heeft uitgewezen dat Eevee de Pokémon was die statistisch het meest uit een 10 kilometer ei kwam.

Populairste artikelen

ProfessorGreen

ProfessorGreen

Pokémon veteraan die de Dixons plat liep om te vragen of ze Pokémon Blue al binnen hadden, haalde de top cut in enkele VGC toernooien in Nederland en richt zich nu op Pokémon Go.
ProfessorGreen

Latest posts by ProfessorGreen (see all)

Deel dit artikel of reageer

Deel dit artikel of reageer