Concept toont Magic Keyboard met Touch Bar

macbook pro uitgelicht als icon

De grootste vernieuwing in de nieuwe MacBook Pro is de Touch Bar. Dit is een smalle strook boven het toetsenbord vervaardigd uit een Retina multi-touchscherm. Via deze strook kun je eenvoudig snelkoppelingen benaderen, de functietoetsen of extra opties (meer info).

De Touch Bar zal voorlopig een MacBook Pro only feature blijven, waarschijnlijk zal in de toekomst de bar terug te vinden zijn in misschien wel de MacBook 12″. Een gebruiker op reddit kon niet wachten en heeft een Magic Keyboard ontworpen met Touch Bar.

Draadloos Magic Keyboard met Touch Bar

Een reddit-gebruiker heeft een concept van het draadloze Apple toetsenbord met Touch Bar ontworpen. Ook in dit toetsenbord zijn de functietoetsen vervangen door het retina-scherm. Dit resulteert in een prachtig Magic Keyboard met Touch Bar concept.

Of Apple daadwerkelijk soortgelijke versie gaat uitbrengen is nog maar de vraag. Bij de MacBook Pro is de Touch Bar een verlenging van het scherm. Dit is bij de iMac bijvoorbeeld niet het geval. Het concept is in ieder geval geslaagd en kun je hieronder bekijken.

Magic Keyboard met Touch Bar concept

Magic Keyboard met Touch Bar concept

Magic Keyboard met Touch Bar concept

Bekijk ook: Video’s tonen nieuwe MacBook Pro met Touch Bar

Deel dit artikel of reageer