Uit de Live Uitpakparty: robothond, mini-drone en GoPro-stembediening

David blikt terug op zijn live Uitpakparty tijdens Bright Day, met onder meer robothond CHiP van Wowee, een nieuwe mini-drone van TRNDlabs en meer.

David demonstreerde allerlei nieuwe gadgets tijdens de Live Uitpakparty op Bright Day, ons uitverkochte techfest dat afgelopen weekend 10.000 betalende bezoekers trok. Hier lees je alles wat hij liet zien. In deze video-recap toont David thuis nog de robothond met spraakherkenning van fabrikant Wowee, een nieuwe piepkleine drone met verbeterde camera en vliegfuncties van Trndlabs en test hij de stembediening van de GoPro Hero 5 met gesimuleerde wind op skipistes.

In de Uitpakparty test David al 11 jaar elke week een nieuwe gadget. Geen aflevering missen? Abonneer je dan gratis op ons YouTube-kanaal.

Deel dit artikel of reageer