Verborgen verlengkabel in de doos van nieuwe MacBook Pro?

macbook pro zilver

We posten regelmatig de video’s van EverythingApplePro, deze YouTuber heeft namelijk vaak interessante video’s. In de filmpjes test hij dan de nieuwe Apple producten of worden ze vergeleken met andere gelijkwaardige producten.

Wanneer je een nieuwe MacBook Pro koopt krijg je niet alleen minder aansluitingen, ook de verlengkabel voor de adapter wordt niet meer standaard meegeleverd. Deze kun je uiteraard wel apart aanschaffen voor €25. EverythingApplePro houdt van een grapje, dus had besloten na de release een geheimzinnige video uit te brengen. In de video te zien is dat de verlengkabel verstopt zit in de doos van de MacBook.

Macbook pro 2016 met Siri

Helaas, geen verborgen verlengkabel in de doos

Even hoop je nog dat de video waar is, maar al snel bleek dat het om een hoax gaat. Een grapje op zen tijd mag zeker. Bovendien is de grap geslaagd, want heel veel mensen zijn erin getrapt en gingen snel de doos controleren.

De video waarin de verborgen verlengkabel wordt getoond kun je hieronder bekijken (vanaf ongeveer 1:30 min). In de video worden 20 dingen besproken die je moet weten voordat je de nieuwe MacBook koopt. Het verhaal van de verlengkabel is dus niet waar.

Apple verlaagt prijzen van USB‑C accessoires

Vorige week heeft Apple besloten de prijzen van verschillende USB‑C en Thunderbolt 3 accessoires te verlagen in prijs. Dit naar aanleiding van de felle kritiek over de beperkte aansluitingen op de nieuwe Mac. De verlengkabel hoort helaas niet bij deze korting, alle andere accessoires kun je hier bekijken.

Lees ook: Alles over de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar

Joris H., bedankt voor de video!

Deel dit artikel of reageer