Kijk Bright TV terug: inktloze printer en Nintendo Classic Mini

Vanavond in Bright TV: twee innovatieve startups uit Delft, de analoge gadgets van radio-dj Timur Perlin en de Nintendo Classic Mini is een hit.

Een nieuwe Bright TV zie je elke maandag op RTL Z (21:30) en RTL 7 (24:00). Kijk hier deze uitzending terug. We gaan op bezoek bij twee startups in Delft. Inkless maakt een printer die met lasers afdrukken maakt zonder dat daarvoor inkt nodig is. En Nowi laat je gadgets draadloos opladen door stroom te halen uit de elektromagnetische signalen van wifi.

Verder spelen we met Nintendo’s nieuwe retro-spelcomputer, de Classic Mini, die vrijdag binnen enkele uren uitverkocht was. Erwin vertelt waarom Instagram na recente veranderingen een groot deel van zijn charme heeft verloren. In de rubriek Bekende Nerd zie je hoe radio-dj Timur Perlin lekker analoog bezig is.

De Fitgirl van deze week, Hannah, probeert de nieuwe TomTom Touch, de eerste fitnesstracker die ook je vetpercentage meet. Intussen test Bram drie apps waarmee je eten kunt bezorgen: welke dienst levert het snelst de burgers? In de Uitpakparty gaat David aan de slag met de Fisher-Price Co-de-Rups, waarmee kinderen programmeren kunnen leren. Like Bright op Facebook om later deze week kans te maken op een van de Co-de-Rupsen. 

Abonneer je ook gratis op ons YouTube-kanaal

Deel dit artikel of reageer