iOS 10: HomeKit apparaten en accessoires groeperen in Woning

Woning iOS 10 logo HomeKit

Iedereen die HomeKit apparaten in huis heeft doet er slim aan om gebruik te maken van de Woning applicatie. Wie alleen Hue lampen heeft ontdekt al snel de eenvoud van de app. Snel kun je de accessoires bedienen, aanpassen, in- of uitschakelen.

Wist je dat je ook meerdere accessoires kun koppelen in een groep? Hierdoor kun je deze groep aansturen en direct alle bijhorende accessoires samen bedienen. Heb je bijvoorbeeld meerdere slimme radiatorkranen dan kun je deze in één keer open- of dichtdraaien.

HomeKit apparaten groeperen

• Open de Woning applicatie
• Leg nu je vinger op het accessoire of gebruik 3D Touch
• De instellingen worden geopend en tik op ‘Details’
• Scroll naar beneden

Homekit apparaten groeperen en bedienen als één accessoire

Tik bij ‘Groep’ op de optie ‘Groepeer met andere accessoires’. Vul een groepsnaam in en kies alle apparaten die je wilt toevoegen aan deze groep. Tik op ‘Gereed’ om de groep aan te maken. Wanneer je nu deze groep opent en wijzigt dan zullen alle gekoppelde apparaten dezelfde handeling uitvoeren.

Lees ook: HomeKit apparaten bewerken en toevoegen aan de Woning app

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer