iOS 10: Alle geluiden van een bepaald persoon toestaan, ook tijdens niet storen

contacten icon iOS

Via de niet storen functie in iOS was het al mogelijk om oproepen van je favorieten contactpersonen of een bepaalde groep toe te staan. Hierdoor kunnen deze contactpersonen contact met je opnemen, ook wanneer de niet storen optie actief is.

Vanaf iOS 10 heeft Apple dit uitgebreid en nu kun je het koppelen aan de personen zelf. Dit is ontzettend handig, want zo zal je nooit een oproep of bericht van deze contactpersoon missen omdat altijd er een geluid en/of trilling wordt afgespeeld.

Alle geluiden van een bepaald persoon toestaan

• Open de Contacten applicatie
• Navigeer naar de contactpersoon
• Tik op ‘Wijzig’
• Open de optie ‘Beltoon’

alle geluiden van contactpersonen toestaan in iOS 10

Schakel hier de optie ‘Altijd aan voor noodgevallen’ in, bevestig dit door op ‘Gereed’ te tikken. Herhaal dit eventueel ook voor ‘SMS-toon’ (geldt ook voor iMessage). Wanneer je niet storen hebt geactiveerd of je iDevice staat op stil, zal je toch geluiden en/of trillingen van deze persoon ontvangen. Meer informatie over de niet storen functie vind je hier terug.

Lees ook: Het vernieuwde toegangsscherm en ontgrendelen

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer