Kijk Bright TV terug: elektrische deelauto en virtueel presenteren

Een Brabantse startup werkt aan een eigen elektrische deelauto. Verder: virtuele presentatietraining en smartwatches voor kids.

Kijk deze uitzending terug via RTL XL

In deze uitzending gaan we in Helmond op bezoek bij de startup Amber Mobility, dat werkt aan een eigen goedkope elektrische auto. De belofte: voor 33 euro per week kun je er straks onbeperkt in rijden. Meer elektrisch vervoer in de Uitpakparty: David test een snelle elektrische step, de Emicro One.

In de rubriek Bekende Nerd checken we het nerdgehalte van trendwatcher Vincent Everts, waarschijnlijk de grootste Tesla-fan van Nederland. En de Fitgirl van deze week, de Vlaamse Gudrun Hespel, test een waterdichte in-ear Bluetooth-koptelefoon voor sporters van Sony.  

Verder testen we apps waarmee je kunt videobellen. Lees hier welke we de beste vonden. Erwin bespreekt smartwatches voor kinderen, waarmee ouders altijd kunnen zien waar de kids zijn (lees ook onze top 5). Tot slot krijgt Bram bij de TU Delft een presentatietraining voor een virtueel publiek van een virtuele coach.

Bright TV, elke maandag op RTL Z (21:30) en RTL 7 (24:00). Abonneer je ook gratis op ons YouTube-kanaal

Deel dit artikel of reageer