Reparatieprogramma voor iPhone 6s batterij en iPhone 6 Plus scherm

iPhone 6s plus icoon

Op nog geen week tijd heeft Apple besloten bepaalde iPhone 6s en iPhone 6 Plus toestellen te herstellen. Zo heeft de iPhone 6s batterijproblemen die er toe kunnen leiden dat je iPhone spontaan uitvalt.

De iPhone 6 Plus heeft een probleem met betrekking tot het scherm. Deze kan in sommige gevallen een flikkerende grijze streep op het scherm tonen, waardoor het multi-touch scherm niet meer naar behoren werkt. In beide gevallen heeft Apple een reparatieprogramma gestart.

Reparatieprogramma voor iPhone 6s batterij die spontaan uitvalt

Eerder hebben we het probleem al aangekaart. Sommige iPhone gebruikers hebben last van een batterij die een foutief percentage weergeeft en spontaan uitvalt. In de meeste gevallen kun je dit met deze stappen oplossen. Mocht dit niet helpen kun je dus contact opnemen met Apple Support.

Heb je een iPhone 6s die gekocht is in september of oktober 2015 dan kom je eventueel in aanmerking tot vervanging. Apple laat weten dat niet alle toestellen in aanmerking komen, het zou maar om een select aantal gaan. Wil je weten of jouw iPhone 6s in aanmerking komt voor een gratis vervanging van de batterij dan moet je contact opnemen met Apple Support via deze pagina of de app.

Klik hier voor meer informatie over dit vervanginsprogramma

iPhone 6s batterij vervangen

Reparatieprogramma voor iPhone 6 Plus scherm met grijze streep

Sommige iPhone 6 Plus gebruikers hebben problemen met het multi-touch scherm van hun iPhone. Deze kan een flikkerende grijze streep vertonen op het scherm. Hierdoor wordt het scherm zo goed als onbruikbaar. Helaas is dit volgens Apple geen productiefout en is dit probleem te wijten aan het te vaak laten vallen van de iPhone.

Het probleem wordt dan veroorzaakt door componenten die los komen te zitten. Om de slachtoffers de compenseren kun je voor een vast bedrag van € 167,10. De reparatie voor dit probleem kan ook worden uitgevoerd wanneer de garantie verlopen is. Neem contact op met Apple Support via deze pagina of de app om de reparatie te laten uitvoeren.

Klik hier voor meer informatie over dit vervanginsprogramma

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer