iOS 10: Zoeken in de Safari leeslijst, geschiedenis en bladwijzers

iOS safari icoon

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf nu is het dan eindelijk mogelijk. Zoeken in de Safari leeslijst en in bladwijzers. In de vorige versies van iOS had je deze mogelijkheid totaal niet, vanaf iOS 10 kun je dit wel eenvoudig doen.

Vooral iOS gebruikers met een hoop items in de leeslijst en een flink aantal bladwijzers zullen blij zijn met deze ontwikkeling. Daarnaast kun je vanaf nu ook zoeken in je geschiedenis. Zo vind je in een mum van tijd jouw bladwijzers of eerder bezochte webpagina’s terug.

Zoeken in Safari leeslijst, geschiedenis en bladwijzers

• Open Safari
• Tik in de knoppenbalk op het boekje
• Direct worden de verschillende opties geopend

Zoeken in Safari leeslijst en bladwijzers

De opties worden onderverdeeld in drie tabbladen. Het boekje staat voor je bladwijzers, via de bril open je jouw leeslijst en ‘@’ laat je koppelingen zien. Open nu de leeslijst of bladwijzers en veeg omlaag om het zoekveld te activeren. Vul een zoekopdracht in en iOS gaat onmiddellijk aan de slag. Via het boekje kun je ook de geschiedenis raadplegen, veeg omlaag om het zoekveld te activeren en te zoeken.

Lees ook: Video’s in Safari bekijken (niet schermvullend)

Haal alles uit je iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 10!
Klik hier voor een overzicht van alle iOS 10 tips.

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer