iOS: Originele foto bekijken tijdens het bewerken

foto iOS app

In Foto’s voor iOS is het mogelijk om je persoonlijke kiekjes op een professionele manier te bewerken. Zo kun je handmatig de belichting, contrast, kleur, enzovoorts tot in elk detail aanpassen.

Op deze manier kun je jouw foto’s nog mooiere maken en bewerken zodat de foto’s perfect overeenstemt met de werkelijkheid. Tijdens al dat bewerken vraag je jezelf soms wel eens af hoe de originele foto er ooit uit zag. Als je op annuleer tikt zullen alle bewerkingen ongedaan worden gemaakt, maar gelukkig kun je tijdens en na het bewerken snel de originele foto bekijken.

• Open een bewerkte foto
• Tik bovenin op ‘Wijzig’
• Druk zachtjes op de foto gedurende enige momenten

Foto's origineel bekijken en bewerken

Tijdens het drukken zal je merken dat de bewerkingen tijdelijk ongedaan worden gemaakt en de originele afbeelding wordt getoond. Wanneer je los laat wordt de bewerkte foto weer actief.

De originele foto bekijken tijdens het bewerken in OS X

Ook in Foto’s voor OS X kun je snel de originele foto bekijken, druk tijdens het bewerken op de M-toets en direct wordt de oorspronkelijke foto getoond.

Lees ook: Trucje zorgt ervoor dat je oneindig kunt zoomen in de iOS Foto’s-app

Check de vernieuwde appletips koopwijzer voor de laagste iMac, MacBook, iPad prijzen op dit moment. Meerdere updates per dag. Meer info…

Deel dit artikel of reageer