KPN zegt 14.832x bedankt en geeft gratis GB’s en films

Net als vorig jaar deelt KPN deze feestmaand cadeaus uit aan zijn klanten. Ze krijgen persoonlijke bedankjes van KPN-medewerkers.

In december geven we familie en vrienden cadeautjes, maar KPN trakteert zijn klanten ook deze maand. Zo krijgen mobiele KPN-klanten maar liefst 5 GB data extra. Dat is altijd fijn om te hebben, maar juist deze maand is het extra prettig. Zo kun je bijvoorbeeld met videobellen iedereen fijne feestdagen wensen. Of kun je een gezellige kerstfilm streamen.

Over films gesproken: KPN geeft klanten met Interactieve TV ook 5 gratis films cadeau, via het menu in KPN Presenteert. Dit zijn ze:

Batman v Superman: Dawn of Justice

Age of Adaline

Dummie de Mummie 2

Woezel en Pip

Nebraska

Naast de gratis GB’s en films hebben alle KPN-medewerkers ook zelf een persoonlijke bedankboodschap voor klanten gemaakt. Hieronder zie je de leukste bedankjes: een compilatie van 14.832 keer ‘Bedankt van KPN!’

Promotion

Deel dit artikel of reageer