‘AirPods binnen een paar weken verkrijgbaar’

Apples draadloze oordoppen komen over enkele weken beschikbaar. Dat zou Apple-ceo Tim Cook aan een klant hebben gemaild.

Apple kondigde de draadloze AirPods in september aan bij de presentatie van de iPhone 7. De oordoppen zouden eind oktober op de markt komen, maar de introductie werd uitgesteld. Apple-baas Tim Cook zou nu aan een klant hebben gemaild dat de AirPods binnen enkele weken beschikbaar komen, schrijft MacRumors. Cook reageert regelmatig op e-mails van klanten, net zoals zijn voorganger Steve Jobs. 

“Sorry voor de vertraging, we zijn ze aan het afmaken. Ik verwacht dat we ze in de komende paar weken gaan verschepen”, zou de Apple-ceo hebben gemaild. Het bericht lijkt inderdaad afkomstig te zijn van Tim Cook, verzonden vanaf de servers van Apple. Op de Apple-site staat over de levertijd van de AirPods slechts ‘binnenkort’. 

De AirPods kosten 179 euro. De aankondiging van de oordoppen zorgde voor een hoop hilariteit op internet en leidde tot allerlei opmerkelijke creaties. Veel mensen zijn bang dat de dure oordopjes makkelijk uit hun oren vallen, maar dat valt volgens Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande erg mee. Hij heeft de AirPods sinds begin september in bezit en vertelde in oktober over zijn ervaringen in onderstaande video.

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal

Deel dit artikel of reageer