Designed by Apple in California, video toont iedere bladzijde van het €299 dure boek

Designed by Apple in California fotoboek

Voor de twintigste verjaardag van Apple heeft Apple zelf een eigen boek uitgebracht. Verwacht geen roman of biografie, want het gaat om een fotoboek genaamd “Designed by Apple in California”. Aan de hand van 450 foto’s wordt het verhaal van 20 jaar Apple-design vertelt. Uiteraard worden naast foto’s ook korte omschrijvingen gegeven over de materialen, technieken en bepaalde producten.

Het boek is niet te koop in Nederland en België, vreemd genoeg kun je het fotoboek alleen maar in de Online Apple Store kopen in Australië, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Korea, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten. Ook is het boek beperkt verkrijgbaar in bepaalde Apple Stores in deze landen. Klik hier voor meer informatie. Wie het boek wilt hebben moet wel beschikken over een dikke portemonnee. Voor € 199 koop je de kleine-versie (25 x 32cm), de grote versie (33 x 41cm) kost € 299.

Designed by Apple in California fotoboek van 299 euro

Video toont iedere bladzijde van het ‘Designed by Apple in California’ fotoboek

Voor degene die het boek niet willen hebben, maar wel er even in willen kijken kunnen dat gewoon online doen. Op YouTube vind je tal van video’s die iedere bladzijde van het fotoboek tonen. Hieronder vind je de video van EverythingApplePro terug die iedere pagina laat zien. Ook al is het een erg duur boek, het is stiekem wel een collectors item.

Lees ook: iPhone 7 vergeleken met de originele iPhone (1e generatie)

Deel dit artikel of reageer