Hoe richt je een VR kamer in [infographic]

We gaan een nieuw tijdperk in van home entertainment. Virtual Reality heeft geleidelijk aan ook de weg naar onze huiskamer gevonden. Hiermee krijgt het spelen van video games een hele nieuwe ervaring. En op termijn zal ook het kijken naar films of het ‘aanwezig zijn bij een concert’ volgen. Klinkt allemaal veelbelovend, maar het heeft ook een klein nadeel. Lang niet iedere huiskamer is er nu geschikt voor. Maar wil jij toch het meeste halen uit je VR experience thuis?

Belangrijk is hierbij dat je wat ruimte hebt om te bewegen, en misschien wel nog belangrijker is waar je de kabels laat, in ieder geval tot de tijd dat we VR ook draadloos gaan beleven. Onderstaande infographic helpt je in ieder geval een handje op weg.

[Afbeelding © Photographee.eu – Fotolia]

Deel dit artikel of reageer