Webdesigner 95: HTML programmeren, Een nieuwe kijk op responsive design, Ontwikkelen met Facebook

Efficiënte en slimme HTML programmeren

Met zo min mogelijk code complexe resultaten bereiken, dat is iets wat iedere ontwikkelaar wel wil. We gaan in op het gebruik van en de methodes om webcomponenten te benutten. We kijken naar hoe ze werken, waar je ze kunt toepassen en laten zien hoe je ze zelf kunt maken.

Responsive design 2.0

De tijd dat je een website met een vaste breedte maakte, is voorbij en komt niet meer terug. Dat is geen nieuws, maar er komt tegenwoordig meer kijken bij responsive design dan een zich aanpassende viewport alleen. In Webdesigner 95 bespreken we de nieuwste ontwikkelingen, opties en mogelijkheden, en geven we handige tips om je website toekomstbestendig te maken.

Ontwikkel met Facebook

En dan gaan we ook nog aan de slag met de plug-ins van Facebook waarmee je het socialmedia-imperium kunt benutten voor jouw eigen projecten.

En verder…

…kijken we naar dynamische achtergronden, tonen we hoe je een vloeiende paginaovergang maakt met SVG, hoe je zelf een 3D-afbeelding maakt voor je site met turntable.js en geven we 20 slimme tips, tools en technieken om je website sneller te maken en waarmee je bezoekers vasthoudt.

Deel dit artikel of reageer