Gave video: Drum & Bass track van wapengeluiden uit games

Lekker creatief met samples: zo kun je deze video wel omschrijven. YouTube kanaal Eclectic Method maakt wel meer gave muziekvideo’s van bij elkaar geraapte samples. Deze keer hebben ze een aantal wapengeluiden gepakt uit games. En als er ergens een overdaad van is in games, dan is het wel wapengeluiden.

Het resultaat is een lekkere Drum & Bass track die je zo zou kunnen draaien. Sterker nog, ik draai ‘m tijdens het schrijven en dat werkt lekker! Luister zelf maar even, dan kun je meteen kijken hoe veel games en wapens je kunt herkennen in de video.

Leuk gedaan, maar check zeker ook even hun andere remixen, vooral die van The Wolf of Wall Street is erg populair. Zo zie je maar weer dat als je muzikaal aangelegd bent, je niet veel nodig hebt om coole muziek te kunnen maken!

[Afbeeldingen © Microsoft]

Deel dit artikel of reageer