Bright tech-proeverij tijdens International Festival of Technology

Voor het eerst een Bright Night in Delft. En voor het eerst in een line-up naast Broederliefde. Sweet.

Op donderdagavond 8 juni organiseren we tijdens het International Festival of Technology aan de TU Delft de 28e editie van Bright Night. De avond staat in het teken van ‘tasting technology’: we duiken de zintuigen in en de digitale tegenhangers daarvan.

Zo laat ontwerper-programmeur Richard Vijgen zien hoe hij radiogolven en wifi-signalen om ons heen zichtbaar maakt. Laat Leanne Wijnsma je de geur van data ruiken. Vertelt Joost Alferink over zijn vondsten in de big data over onze voeten. En presenteert David Lemereis de Uitpakparty gadgetshow met aansluitend een hands-on sessie voor het aanwezige publiek. David geeft trouwens eerder op de dag op eigen titel nog een lezing in Delft.

De Bright Night is net als de rest van het festival in Delft gratis te bezoeken. De voertaal is deze keer Engels. Registratie voor Bright Night is niet nodig, maar we zouden het tof vinden als je je komst kenbaar maakt op Facebook. Dan weten wij hoeveel samples we moeten maken 🙂

Meld je aan op de Facebook-pagina van deze Bright Night

Deel dit artikel of reageer