Het Avatar themapark in Disney is open en ziet er extreem gaaf uit

We zitten al een tijdje te wachten op het nieuwe Avatar themapark in Disney World, maar vanaf afgelopen weekend kun je eindelijk met heel veel andere mensen in de rij gaan staan om het zelf te beleven.

De eerste impressies komen nu binnen en natuurlijk zijn er al meerdere video’s op YouTube die laten zien hoe het ongeveer is om in de attracties te zitten, voor zover mogelijk.

#visitpandora

Niet alleen zijn er video’s, ook social media staat vol met mensen die foto’s maken bij de verschillende markante punten in het park. Heel populair zijn de zwevende rotsblokken, maar ook het donkere gedeelte van het park met de fluorescente planten en andere lichtgevende onderdelen doen het goed op Instagram en co.

De sterren van de film waren niet in groten getale aanwezig, maar Zoe Saldana liet zich in elk geval wel zien, natuurlijk met foto van haarzelf en haar karakter in de film. Over films gesproken: de vervolgen op Avatar komen pas vanaf 2020, dus als je toch nog een dosis van de blauwe Na’vi wilt hebben is Disney World je enige mogelijkheid op dit moment.

Het goede nieuws? Tegen 2019 zullen de rijen misschien een beetje te doen zijn.

Deel dit artikel of reageer