Snapchat Spectacles vanaf nu officieel verkrijgbaar in Europa

Nadat Snap Inc. niet alleen maar Snapchat de app deed maar ook de Spectacle brillen ging maken was dat beperkt tot de VS. Eerst via automaten, daarna online, maar altijd alleen maar in Amerika. Vanaf nu zijn ze ook gewoon in Europa te bestellen, dus als je echt heel graag zo’n bril wil hebben is dat met een trip naar Snaps’s site en 150 euro zo geregeld.

Snap neemt de verkopen in Europa serieus, gezien de land-specifieke websites. Dat terwijl Snapchat toch lang niet zo populair is in deze contreien als het in thuisland Amerika is.

Snapbot

Ben je toevallig in het buitenland aan het citytrippen, dan is er een kans dat je een automaat in de buurt hebt. In Barcelona, Londen (Eye), Parijs, Berlijn en Venetië zijn de gele dingen neergezet en kun je (vermoedelijk) in de rij gaan staan om een bril of twee te kopen. Het is niet nodig, gezien de hele redelijke levertijd die op dit moment nog voor de brillen gelden.

Het loopt dus niet storm, in elk geval lang niet zoals het in eerste instantie ging met de uitrol in de VS. We zullen zien of het aantal zonnebrillen met lampjes in de hoeken flink zal gaan toenemen, maar vooralsnog lijkt het mee te vallen.

[Afbeeldingen © Snap Inc.]

Deel dit artikel of reageer