Video: nieuwe iPad Pro vergeleken met de vorige

Erwin vergelijkt de nieuwe 10,5 inch iPad Pro met de vorige, die 9,7 inch scherm had. Je krijgt meer scherm in bijna hetzelfde formaat tablet.

De nieuwe iPad Pro met een 10,5 inch scherm is ongeveer even groot als de voorganger met een 9,7 inch scherm. Dat is mogelijk dankzij 40 procent kleinere schermranden. Het scherm in de nieuwe iPad Pro ververst ook sneller en heeft een hogere helderheid. 

De nieuwe 10,5 inch iPad Pro heeft dezelfde camera’s als de iPhone 7, een snellere chip en biedt ondersteuning voor usb 3.0, voor onder andere sneller opladen. De 10,5 inch iPad Pro kost in Nederland vanaf 739 euro. Binnenkort een uitgebreidere videoreview van de iPad Pro op ons YouTube-kanaal. Vergeet je niet te subscriben.

Deel dit artikel of reageer