Video: eerste trailer van scifi-noir Automata met een robot-detective

Automata is een live-action-serie, gebaseerd op de webcomic van Penny Arcade.

Automata begon als webcomic, maar verscheen daarna op Kickstarter om er een serie van te maken. Daar haalden de makers ruim 473 duizend dollar op. De backers kunnen de vijf afleveringen die daarmee werden gemaakt al bekijken. Maar het is nog niet bekend wanneer de serie voor een groter publiek beschikbaar komt.

De tech-noir serie gaat over priv├ędetective Sam Regal (Basil Harris) en zijn robotpartner Carl Swangee (Doug Jonges uit Pan’s Labyrinth en Hellboy). Ze zijn ingehuurd om de vrouw van een succesvolle zakenman te bespioneren. Al snel vindt er een moord plaats en volgt er een verhaal vol intrige en mysterie.

Kijk hier meer Video’s van de dag

Deel dit artikel of reageer