Eenvoudig vliegen vangen met deze vliegenval

Vooral in de zomer heb je vaak ramen en deuren openstaan, waardoor je vaak als logisch gevolg vaak vliegen in huis hebt. Je kunt natuurlijk stinkende kleefbanden ophangen of chemische spray gebruiken, maar je kunt ook gewoon de vliegen vangen met een beetje extra wind.

Hoe vang je fruitvliegjes?

Vliegen vangen

Het enige wat je nodig hebt is een goedkope waaier, een luchtdoorlatend deksel voor bijvoorbeeld gerechten en een paar knijpers. Bevestig het deksel aan de waaier op zo’n manier dat de lucht van de waaier in het luchtdoorlatende deksel waait. Zet de waaier neer op de plek waar je last hebt van vliegen, en de waaier doet de rest.

Leven de vliegen nog? Sproei dan wat water met ontsmettingsalcohol op het netje!

Deel dit artikel of reageer