Video: Achter de schermen bij Star Wars The Last Jedi

De nieuwe Star Wars-film verschijnt pas in december, maar je krijgt nu al een kijkje achter de schermen.

Disney heeft een ‘behind the scenes’ bij de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi op YouTube gezet. In onderstaande video zie je nieuwe wezens en nieuwe acteurs. En Rey zwaait met haar blauwe lichtzwaard.

The Last Jedi is het langverwachte vervolg op The Force Awakens uit eind 2015. De regie is dit keer in handen van Rian Johnson, voor wie het zijn eerste Star Wars-film is. De vorige Star Wars-film, de spin-off Rogue One, haalde een omzet van meer dan 1 miljard dollar.

Meer Star Wars:

Video: Disney geeft sneak peek van Star Wars Land

Kijk de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi

5 prachtige nieuwe odes aan Star Wars

Deel dit artikel of reageer