iOS: Verborgen toetsen in een gesplitst toetsenbord (iPad)

iOS: Verborgen toetsen in een gesplitst toetsenbord (iPad)

Sinds iOS 5 is het mogelijk om het toetsenbord van je iPad te splitsen, dit zorgt ervoor dat je de iPad liggend kunt gebruiken met aan iedere kant van het scherm een deel van het toetsenbord. Deze wordt kleiner weergegeven zodat je makkelijk teksten kunt typen.

Een gesplitst toetsenbord is alleen beschikbaar in combinatie met het standaard iOS toetsenbord van Apple. Deze kun je activeren door je vinger op het toetsenbord-icoon te leggen wanneer het toetsenbord actief. Wacht tot het pop-up-venster verschijnt en sleep je vinger naar ‘Gesplitst’ en laat los. Onmiddellijk wordt het toetsenbord in twee├źn gedeeld. Meer info lees je hier terug. (…)

Lees verder: iOS: Verborgen toetsen in een gesplitst toetsenbord (iPad)

Gepubliceerd op appletips.nl door Wesley Fabry

Deel dit artikel of reageer