De remake van Dynasty gaat in de VS binnenkort van start

Als we onze ouders moeten geloven dan was Dynasty in de jaren ’80 een topserie, over de rich & famous in de omgeving van Denver (USA). Dynasty is al tientallen jaren van de buis, maar komt nu een remake aan, waaraan alles anders is behalve de naam. The CW Television Network (CW) gaat de nieuwe serie uitzenden.

In mei werd de eerste trailer van het nieuwe Dynasty online gezet door CW en die werd met veel enthousiasme ontvangen. Het werd de nieuwe Gossip Girl genoemd, een serie die ook over een stelletje veel te rijke mensen in New York ging. Voor veel vrouwen was het smullen tijdens zes seizoenen Gossip Girl en huilen bij de laatste aflevering. Er is eigenlijk niet echt iets vergelijkbaars meer verschenen, tot nu dan. Kijk maar.

In de remake staan – net als in het origineel – de families Carrington en Colby centraal, die het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden.

In Nederland moeten we nog geduld hebben want het is niet bekend wanneer – en hoe – we deze serie hier kunnen gaan zien, maar in de Verenigde Staten gaat de remake van Dynasty beginnen op 11 oktober.

Deel dit artikel of reageer