Gamecowboys podcast: Onze objectieve mening

Met Patrick weg op vakantie grijpen Perry, Martijn en Marnix de kans om het eens uitgebreid te hebben over moeilijke games als Cuphead en Ruiner en waarom de ene moeilijke game wel acceptabel is en de andere niet. Ook vertelt Perry ons alles over de Star Wars Battlefront 2 beta en staan we uitgebreid stil bij het jaarlijkse FIFA-of-PES dilemma, voordat we een diepe duik in de game-industrie nemen en het uitgebreid hebben over lootboxes en pay-to-win praktijken in de grote games van dit najaar.

Geen zin om hier te luisteren? Abonneer je dan op onze podcast feed of download de podcast en dan ben je elke week opnieuw als eerste aan de beurt op het apparaat van jouw keuze. Vraag? Opmerking? Mail ons dan, of laat hieronder een reactie achter. We doen er wat mee, beloofd.

Deel dit artikel of reageer