Nieuwe Samsung-reclame maakt iPhone belachelijk

Samsung toont in een reclame welke nieuwe snufjes van de iPhone al veel langer in zijn smartphones zitten.

De video, getiteld ‘Word volwassen met een upgrade naar de Galaxy’, is een reclame voor de Galaxy Note 8. In de video maakt Samsung verschillende iPhones belachelijk: de iPhone 3GS had te weinig opslagruimte, de iPhone 5S geen stylus en de iPhone 7 kan niet tegen water. Laatstgenoemde klopt trouwens niet: de iPhone 7 kan prima tegen water, maar de Galaxy Note 8 kan langer onder water worden gehouden.

Dan wordt de iPhone 7 ook nog verweten geen koptelefooningang en ondersteuning voor draadloos opladen te hebben: twee opties die al veel langer in de Galaxy Note-telefoons zitten. Ook zit er ook nog een verwijzing in naar de zwarte balk bovenin het scherm van de nieuwe iPhone X, de zogeheten notch, waar al vaker grapjes over worden gemaakt. 

Onze review van de Galaxy Note 8:

Eerste indruk van de iPhone X:

Livestream: de high-end smartphones van 2017

In deze livestream bespraken we vrijdag alle high-end toestellen van Samsung, Apple, Huawei, Nokia en OnePlus.

Deel dit artikel of reageer