Osmo: Interactieve iPad spellen voor kinderen (winactie!)

• Optimalisatie van de website
• Verzamelen en analyseren van gebruikerstatistieken en voorkeuren
• Integratie van sociale media
• Gebruik, beheer en gericht kunnen tonen van advertenties

Ook derde partijen kunnen via appletips cookies plaatsen en je internetgedrag volgen. Deze cookies worden gebruikt om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer


Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag en statistieken noodzakelijk. Dit systeem zorgt ervoor dat we de anoniem verkregen informatie kunnen gebruiken om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers, om uiteindelijk hierop de site te optimaliseren.

appletips maakt gebruik van cookies voor onze webstatistieken, social media en advertenties. Als je verder gaat op deze site, nemen we aan dat je dat prima vindt.

Derde partijen kunnen cookies plaatsen via appletips en internetgedrag volgen. Voorbeeld hiervan zijn embedded videos van YouTube en Instagram. Partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

Cookies

appletips.nl maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door je browser op je harde schijf wordt opgeslagen. We gebruiken deze cookies om de website te verbeteren (Google Analytics), om inzicht te krijgen in onze doelgroep (Google Analytics), om advertenties te laten vertonen (Google AdSense, Criteo), om mee te kunnen doen aan partnerprogrammas, om je de mogelijkheid te bieden artikelen te delen via social media (Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn en Tumblr) en om persoonlijke avatars te tonen (Gravatar). Je kunt cookies uitzetten via je browser.

Google Analytics

appletips.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de site gebruiken en hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. De verkregen informatie wordt, inclusief het IP-adres van je computer, door Google geanonimiseerd opgeslagen op servers. Op basis van jouw Google-account en de gegevens die Google daaraan heeft verbonden, verkrijgt appletips.nl geanonimiseerde data over leeftijd, geslacht en interesses van ons totaal aan bezoekers. Deze geanonimiseerde inzichten gebruiken we alleen voor het beter op onze doelgroep afstemmen van zowel de artikelen als de advertenties. Je kunt je afmelden voor Google Analytics als je dat wilt.

Partnerprogrammas

appletips.nl maakt gebruik van partnerprogrammas om inkomsten te genereren uit advertenties van derden. Om gerichte advertenties te kunnen vertonen op de website, worden cookies gebruikt die al eerder via andere websites op jouw harde schijf zijn geplaatst. Cookies die eerder bij jou zijn geplaatst en die kunnen worden aangeroepen op appletips.nl zijn bijvoorbeeld cookies van Doubleclick en Criteo. appletips.nl maakt gebruik van Criteo en Google Adsense. De instellingen gelden voor alle websites die de advertentienetwerken van Your Online Choices gebruiken.

Gravatar

De avatars op appletips.nl worden verzorgd door Gravatar. Er wordt hiervoor geen trackingcookie geplaatst, maar in principe kan Gravatar meten op welke sites je bent geweest doordat de avatars op de servers van Gravatar staan. Je avatar wordt direct gecacht op jouw computer en vervolgens niet meer opgehaald van de servers; hierdoor is de tracking waarschijnlijk beperkt.

Social media

Zodra je klikt op een van de share buttons onderaan een artikel, bestaat de kans dat het betreffende social network een cookie plaatst op jouw harde schijf. Het kan zijn dat deze social media informatie verzamelen en gebruiken voor bijvoorbeeld het genereren van advertentie-inkomsten. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken om te lezen wat zij met de data doen die zij via deze cookies verwerken.

Wat wordt er verzameld en gedeeld?

Bezoekersinformatie waaronder bezochte paginas & bezoekduur en technische specificaties zoals besturingssysteem & schermresolutie worden bij elk bezoek gemeten. Alle gegevens die wij verzamelen zijn niet tot individuen te herleiden en worden enkel op anonieme basis gedeeld met Google, Gravatar, de sociale netwerken en overige partnerprogrammas. Zij kunnen deze informatie aan derden verschaffen als zij hiertoe wettelijk worden verplicht. appletips.nl heeft geen invloed hierop. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle webpaginas van appletips.nl en inclusief de paginas waarin een link naar deze disclaimer terug te vinden is. appletips, beheerders, redactie, gastschrijvers, moderatoren op genius, overige werknemers en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade (directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data, niet meer werkende hard- of software, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel) die kan zijn ontstaan door het gebruik van onze webpagina. Het gebruik is volledig op eigen risico. De inhoud van de webpagina wordt regelmatig geactualiseerd en/of aangevuld. Dit wordt met zorg en aandacht gedaan, toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De content is experimenteel en hoofdzakelijk bedoeld voor particulier gebruik. Het uitbrengen van de inhoud is zonder garantie of waarborg ten aanzien van de kwaliteit. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gekoppelde bestanden, links en content van derden die door de uitgever of u worden vermeld op de webpagina. Door gebruik te maken van onze webpagina stemt u in met deze disclaimer.

Deel dit artikel of reageer