Cadeau Kalender van McDonald’s uitgelekt

Ieder jaar is het weer feest voor fans van McDonald’s. Deze maand verrast de fastfoodketen zijn gasten en gebruikers van de app met leuke kortingen op verschillende gerechten en bijzondere acties. Wat dacht je van een Big Mac voor 1 euro? Of een speciale dag waarbij je een smartphone van Samsung kunt winnen? De Cadeau Kalender voor dit jaar is uitgelekt, waardoor je bepaalde dagen alvast in je agenda kunt zetten!

Zo kun je zelf een Big Mac maken

Adventskalender McDonald’s

Om gebruik te maken van veel aanbiedingen moet je wel de app van McDonald’s downloaden. Die vind je in de App Store en Google Play Store. In het overzicht hieronder zie je wanneer je welk cadeau kunt verwachten! Wij hebben in ieder geval al 18 en 28 december in onze agenda gezet!

Deel dit artikel of reageer